{Στ’ αλάτι}

We owe our name to our emblematic dish, the one where the fish is grilled in a layer of salt crust, reaching your table with the power… of fire. 

 

The salt and iodine flavors of the sea are combined in a harmonious dance with the flavor and the passion of a variety of fresh and quality fish and other seafood options, in our renewed and ever-evolving space.

Relax and follow us on a journey of taste and seafood experience.

 

We represent, in the best way possible, the allure of simplicity and pureness, by systematically cultivating the culture of seafood. 

 

Our fish, always fresh, come from all corners of Greece. They are wrapped in salt, masterfully cross from the frying pan into our magical grill, before they arrive at your table in their most delicious and fine version.

At the same time, vivacious salads, as well as delicious and rare seafood appetizers will accompany your meal in such a way as to make it an unforgettable experience.

You will also find an exquisite list of carefully selected white, rosé and red wines, as well as Greek spirits (tsipouro, tsikoudia and ouzo) from various parts of Greece, to perfect your meal and lift your spirits.

 

Press

...Stalati, από την τεχνική ψησίματος του ολόκληρου ψαριού στο αλάτι που το φλαμπάρουν τελευταία στιγμή μπροστά στο τραπέζι του πελάτη. Σπεσιαλιτέ εδώ και χρόνια...

...Έρχεται σε δίσκο στο τραπέζι, ραντίζεται με τσίπουρο και φλαμπάρεται από τον περιποιητή που αναλαμβάνει να σπάσει το κέλυφος του αλατιού και να σερβίρει με τέχνη τη ζουμερή σάρκα του ροφού που γευτήκαμε και μας έμεινε αξέχαστη... 

...και «στεργιανοί» μεζέδες, όπως καπνιστή μελιτζανοσαλάτα με καρύδι, ταμπουλέ, φάβα Φενεού και τραγανές μπουκιές από μαστέλο Χίου με πετιμέζι και σουσάμι...

...τον καλύτερο μαρινάτο γαύρο της Αθήνας, την σπαρταριστή σαλάτα με τα πεντανόστιμα ντοματίνια, τα τηγανιτά «μάγουλα» του σαλαχιού (δυστυχώς πιάτο ιδιαίτερα εποχιακό…) η το απόλυτα ψημένο καλαμάρι...